Monday, August 30, 2010

Next Stop?





Saa er vi videre. Videre i programmet. De store tasker er pakket og en efter en forlader vi nu platformen. Next stop er usikkert, spaenende og lige om lidt.

Igaar er forbi og lige nu sidder jeg og taenker tilbage. Fire timers soevn har sat sit spor i hjernens aktivitet eller mangel paa samme. Men jeg husker at vi fik verdens bedste overaskelse igaar aftes. Halvanden times non stop Bollywood dancing med en proffessionel danselaerer. Sammen med Global change gruppen fyrede vi den af paa dansegulvet. Vildt dejligt at faa rort sin krop saa meget. Musikken kom ind i alle krogene og folke sled sig rundt i helt umulige stillinger.
Der blev ogsaa tid til last minute shopping, stor morgenmadsbuffet, en lille lur og selvfoelgelig den obligatoriske evaluering. Senere hyggede vi igennem med muffins fra den lokale kagedealer og en sidste omgang "numseleg" fik store smil og grin frem.

Tak for mange gode timer kaere platform. Vi vil ikke sige farvel for det goer man ikke paa nepali, men vi siger Pheri Betaula( tror jeg nok) Det betyder Vi ses og det goer vi i hvert fald.

No comments:

Post a Comment