Monday, September 20, 2010

Workshop

Dagens menu: Workshop

Forst fik vi serveret en lille appetizer. Rikke og Rekha kom med alle raavarerne. Der var alt fra en ”ideebank" og diskutioner om, "hvad er en god facilitator?" til hvilke elementer der gor sig glaedende for "den gode workshop". Vi fik virkelig vores appetit pirret, saa vores taender lob i vand blot ved tanken om den kommende udfordring.

Endelig - hovedretten.
Vi blev blandet til en god omgang frugtsalat, saa der baade var nepaleser og danskere i hver af de fire gruppe. Saa gjaldt det ellers om at faa blandet de rigtige indgrienser, saa vi kunne lave vores helt egen super laekre workshop. Opskrifterne fra apetizeren blev fulgt noje.
(Der arbejdes i ojeblikket paa at faa karolines kogeboger til at udgiveopskrifterne under titlen: "Workshops til hverdag") ;)
Det hele kolminerede i en kaempe workshop-buffet, hvor alle vores delikate ideer og paafundt blev serveret og praesentere paa fornemste vis. Festmaaltidet var overstaaet paa bare en halv time, men saadan er det jo - man bruger flere timer paa at forbereder den skonneste laekkerbisken til glaede for alle, og saa tager det kun en halv time at overstaa et hele naar man forst er gaaet igang. Dette til trods er der vist ingen tvivel om, at den nye eksotiske workshop-ret faldt i alles smag.

No comments:

Post a Comment