Tuesday, October 12, 2010

Omringet af karismatiske mennesker

Det vrimler med mennesker og en summende lyd af stemmer - der griner, argumenterer og snakker - høres her paa platformen i Nepal. Mennesker ses alle vegne, forskellige paa saa mange maader; sprog, toej og udseende. Dog staar en ting klart. De har faelles maal, en faelles vision.

I øjeblikket er der travlt. Der arbejdes blandt andet målrettet med et maal. At faa skrevet retten til mad ind i Nepals nye forfatning.


I morgen skydes kampagnen for alvor igang. Flere hundrede drager vil kunne ses over Kathmandus menneske-fyldte gader. De roede og sorte drager med budskabet ”The right to food” vil stå i kontrast til den klare blaa himmel. I morgen vil der vaere aktiviteter over hele byen, der vil vaere masser af mennesker paa grund af en festival i byen.


Hvor kunne det være dejligt at gaa gennem de myldrende gader uden at se sult. Lykkes maalet ville det forhaabenligt betyde, at det vil gaa fremad med andre maal. Der ville ske en forandring, social forandring. Vi ville komme nærmere visionen og en bedre verden.

- Merte Maj Madsen

No comments:

Post a Comment