Wednesday, August 25, 2010

En dag med forkaelelse!

Fri mandag, liige hvad vi alle havde brug for! Vi alle sov lidt laenge og efter morgenmaden havde vi alle nogle smaa aerinder vi skulle have ordnet. Efter dagens smaa aerinder var ordnet, var vi alle enige om at det bare skulle vaere en afslapnings-dag.
Og selvom vi havde aftalt afslpaning for alle, havde de to dejlige toeser Line og Cecilie lige vaeret forbi vaerlset og haengt en lille invitation op. De havde en overraskelse til os om aftenen, og ville have velkomst drinks parat klokken 20. Laekkert! Men inden da besluttede mig og Karen at lidt selvforkaelelse maatte vaere paa sin plads! Saa ned forbi den lokale beautysalon vi maette.
Da vi kom ind i salonen moedte en masse kvinder os, med smil og grin. Vi blev hurtigt vist hen til nogle sidde pladser og spurgt hvad vi ville have; wax, facial, pedicure, manicure? Jeg besluttede mig for at faa vokset mine ben, da der ikke var blevet gjort nogte ved dem i over 3 uger!!! Og saa ogsaa lige en pedicure, da foedderne hurtigt bliver grimme i Kathmandus gader. Efter lidt forkaelse og smerte(!), skulle der findes en lille vaertindegave.
I det lokale center, city center (Saa opfindsomme de nepalesere er), blev alle mulige forskellige ting fundet i henholdsvis lyseroedt og lilla. Og nu var vi klar paa en rigtig hygge aften!
Vi blev budt paa en lille drinke, sprite - for at mindes den gode tid i Chitwan, og efter dette blev vi budt ned i sofaen og pandekager kom paa bordet! Mmmh pandekager, det var godt nok tiltraengt. Pandekagerne floej hurtigt ned, og after lidt hyggesnak blev det tid til Magrethe skaal. Holdene blev de unge mod de "gamle". Og de unge lagde sig hurtigt i front, men efter sidste rundte, numse-skrivning blev stillingen uafgjort! En skoen og herlig dag, med en fantastisk afrunding paa dagen :D

Dem skal vi sq have en til af, inden vi skilles!
/Stine.

No comments:

Post a Comment