Tuesday, August 17, 2010

PAS PAA! En flue.. Eller var det en krokodille? (14/08-16/08)

Traette ankommer vi til Chitwan, og bliver hurtigt hentet af en Jeep der koerer os til vores hotel. Vi bliver moedt af en glad receptionist der byder os velkomne med "drinks" - i form af sprite. Halv doesige sidder vi og nipper til vores drinks, da vi faar oplyst at vi skal op klokken 6:30 i morgen tidlig!! Vi kigger paa hinanden og hos os alle staar det malet i ansigtet at 6:30 nok var liiige lidt for tidligt, af hvad vi havde haabet paa.

6:30 ringer vaekkeuret, og ud i dagens program vi kaster os.
Foerst er det ud at sejle i kano, paa en flod fyldt med krokodiller. Vi alle sidder paent med armene indebors og HELT stille, da kanoen jo noedigt skulle tippe! Hel skindet kommer vi igennem kanoturen, og vi er nu blevet sat af ved en bred fyldt med 2m hoeje siv - nu er det tid til junglevandring! Buddha (vores guide), siger at vi alle skal gaa taet og stille sammen paa en raekke, da vi ellers hurtigt kan blive vaek fra hinanden! Sagde han lige "vaek fra hinanden?!" Igennem sivene vi vandre og pludselig rammer vi en lille side flod, hvor vi stopper. "Her skal vi over. Vandet gaar kun til knaene!" - Sagde han lige vi skal over der?! En flod der loeber ud i den anden, hvor vi lige har set krokodiller! Men modet fik vi samlet og over kom vi alle - Hele! Dog gik vandet naesten til hofterne, saa det der med at smoege bukserne op, kunne vi ligesaa godt ha' droppet!
Efter junglevandringen og en lille pause, blev det tid til elefantridning :D Vi blev hentet meget naer vores hotel og saa gik turen ellers mod junglen - Det kan saa siges dette hurtigt blev en udfordring, da stroem kablerne haenger meget lavt i elmasterne! Og nemmere blev det ikke da vi kom til junglen. Ind mellem traer og buske - SLAM der pisekede en graen forbi! Man vaennede sig dog, heldigvis, hurtigt til at dukke hovedet og traekke benene op. Efter at have set et naesehorn ligge og prutte i en lille soe med sin unge, naede vi til en flod - Og skulle vi ikke lige ned og dyppe elefanten? Jo da! Ned i vandet kom vi, og strakte man sin ben lidt ville man ku' ha' maerket vandet. Dette laerte vi hurtigt var en daarlig idee - Der gik ikke laenge fra den foerste elefant var i, til en lille krokodille skulle proeve lykken! BANG! slaget fra en af elefantfoerne ramte krokodillen lige i hovedet. Og den trak sig heldigvis. "ej skal vi ikke se at komme op nu?!", "Hvorfor var det ikke os?!" kom der af kommentare fra henholdvis Cecilie og Tenna.


Af alle de oplevelser vi fik denne weekend, er en af dem vi senest vil glemme og frygtede mest, vores middage! En halv beskidt dug, og en masse insekter flyvende rundt om ens mad - og i ens mad! Mmmh.. Vi kiggede alle paa hinanden og kunne ikke lade vaere med at grine lidt over situationen - Sidde paa hotel og fiske insekter ud af maden.. Og var maden nu ogsaa ordenligt tilberedt? Hver morgen tror jeg vi alle stod op, med spaending til... om diarreen nu havde ramt os.

En weekend fyldt med oplevelser var det i hvert fald. Og kan varmt anbefale en smut forbi hotel rainforest, hvis man skulle befinde sig paa disse kanter. Alt er en oplevelse, selv maden ;)

No comments:

Post a Comment