Thursday, November 18, 2010

“I am the president of China”

Vi befinder os i et klassevaerelse paa platformen og Troels har lige slynget ovenstaaende saetning ud. Vi andre reagerer med det samme med nedadvendt tommelfinger for at vise at saetningen er loegn. Saadan startede dagen i dag da vi fik besoeg af seks nepalesere paa vores egen alder, der ogsaa er voluntoerer. Legen er en halvvejs improviseret energizer vi fandt paa da vi fik at vide at nepaleserne var forsinket og vi skulle bruge en hurtig get-to-know-eachother-leg.

Resten af dagen har vaeret i workshoppens tegn hvor vi har faaet en masse redskaber til selv at lave vores egne workshops paa vores placeringer eller naar vi kommer hjem. Metoden var ”learning by doing” saa allerede foer frokost blev vi sat til at lave vores egen workshop. Den gruppe jeg var i endte med at faa emnet ”volunteering for social change” – en ordentlig mundfuld at komme igennem paa de 30 minutter vi havde faaet tilddelt til vores workshop. Vi fik heldigvis hjaelp fra Rekha og fandt nogle ting at fokusere paa saa vi kunne komme igang.

Vi fik lavet vores workshop efter frokost sammen med en anden gruppe, der ligeledes afproevede deres workshop af paa os med emnet ”youth across cultures”. Workshoppen var interessant og vi fandt frem til at selvom dansk og nepalesisk kultur er meget forskelligt er det grundlaeggende de samme ting unge laver og droemmer om.

Selvom workshopppene var gode var der plads til forbedringer som vi snakkede om i evalueringen, og forloebet slutter sidst paa eftermiddagen. Vi har laert en masse ting og en af dem er, at ingen af os er Kinas praesident, men vi har faaet en raekke nye redskaber til fremtidige workshops.

No comments:

Post a Comment