Wednesday, April 21, 2010

Chitwan nationalpark

Loerdag-mandag d. 17.-19. april 2010
Saa oprandt dagen endelig for vores besoeg til Chitwan nationalpark, som isaer jeg selv havde glaedet mig til som et lille barn. Foerst skulle en 7 timers bustur paa meget ujaevne veje dog overstaaes. Men frem naaede vi da, og guesthouset, som vi havde booket paa forhaand, levede heldigvis op til forventningerne.
Soendag blev brugt paa en heldages junglewalk, hvor vi, under kyndig vejledning af et par lokale guider, naaede rigtig langt ind i junglen. Det var en lang, svedig og ufatteligt varm tur, men vi blev rigeligt beloennet med synet af diverse eksotiske dyr. Vi saa baade naesehorn, vilde elefanter og friske spor efter tigre. Sidstnaevnte saa vi desvaerre ikke noget til i levende live; til min fortrydelse og Christinas udtalte lettelse.
Soendag morgen var vi paa en halvanden times safari paa elefantryg. Det var en rigtig fed oplevelse, hvor vi kom helt taet paa et par naesehorn, der laa og koelede af i en mudderpoel.
Efter en laaang bustur, naaede vi endelig hjem til Kathmandu igen. Og hvor havde vi savnet vores varme brusere, rene senge og ikke mindst Gokus fantastiske mad!
- Ann Kirstine

No comments:

Post a Comment